ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή για Ρινάλντι, Σιλά, Ρέις

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αιτήθηκε και πήρε αναβολή για τις υποθέσεις των τριών ποδοσφαιριστών.

Παναθηναϊκός: Νέα αναβολή για Ρινάλντι, Σιλά, Ρέις

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε αναβολή στην εκδίκαση των τριών υποθέσεων που ήταν προγραμματισμένες για το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συνεννόηση με τις πλευρές των Λαουτάρο Ρινάλντι, Νούνο Ρέις και Γιακούμπα Σιλά, πετυχαίνοντας την αναβολή των εκδικάσεων υπό τον όρο καταβολής ενός μέρος των οφειλομένων τους.

Η νέα δικάσιμος ορίστηκε στις 3 Σεπτεμβρίου και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά, ιδίως με την υπόθεση Ρινάλντι που είναι και η πιο δύσκολη για τον Παναθηναϊκό.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 6.909 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.