ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναϊκός, άθελά του, δείχνει τον μόνο δρόμο!

Δεν το έκανε συνειδητά, αλλά κατ’ ανάγκη. Δεν το επέλεξε, του επιβλήθηκε. Το φετινό μοντέλο του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να ήταν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση για την πλειοψηφία των ελληνικών ομάδων. Γράφει ο Σωτήρης Μήλιος.

Ο Παναθηναϊκός, άθελά του, δείχνει τον μόνο δρόμο!

Εκείνο το καλοκαίρι που είχε ακολουθήσει το παρθενικό πρωτάθλημα της Μπλάκμπερν, ήταν τραυματικό και δύσκολο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε αποφασίσει να κλείσει έναν κύκλο, παραχωρώντας τους εμβληματικούς Πολ Ινς, Αντρέι Καντσέλσκις, Μαρκ Χιούζ και να αποκτήσει… τον κανέναν!

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.