ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εισιτήρια διαρκείας: Θετικά μηνύματα την πρώτη μέρα διαθέσης

Τα εισιτήρια διαρκείας τέθηκαν σήμερα στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού, με τον κόσμο της ομάδας να δείχνει θετική ανταπόκριση.

Εισιτήρια διαρκείας: Θετικά μηνύματα την πρώτη μέρα διαθέσης

Τα εισιτήρια διαρκείας κυκλοφόρησαν σήμερα, μόλις λίγες μέρες πριν από την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ.

Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού η διάθεση των διαρκείας πήγε πολύ καλά σήμερα. Επίσης τόνισαν ότι λόγω της αναμέτρησης της ΑΕΚ  ολοκληρώθηκε στη 1 μμ. με το κλείσιμο να είναι ενθαρρυντικό για τη συνέχεια.

Εισιτήρια διαρκείας

Από αύριο τα γραφεία στο ΟΑΚΑ θα είναι ανοιχτά κανονικά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) 9.30-17.30.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 80.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι συνεχίζεται κανονικά η διάθεση των διαρκείας μέσω του viva.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...