ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολοι στο ΟΑΚΑ, όλοι δίπλα στον Παναθηναϊκό

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού οφείλει να στηρίξει τον Γιώργο Δώνη και τους ποδοσφαιριστές του. Το ΟΑΚΑ το Σάββατο πρέπει να πρασινίσει.

Ολοι στο ΟΑΚΑ, όλοι δίπλα στον Παναθηναϊκό | panathinaikos24.gr

Οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να αφήσουν στην άκρη τα όσα γίνονται στο διοικητικό κομμάτι, χωρίς φυσικά να τα ξεχάσουν. Η ομάδα, οι ποδοσφαιριστές και ο Γιώργος Δώνης έχουν ανάγκη από τη στήριξη των οπαδών. Σε μια εξαιρετικά δύσκολη χρονιά, που άρχισε, φυσικά, με ιδανικό τρόπο μετά το διπλό κόντρα στην Ξάνθη, η στήριξη των φιλάθλων είναι απαραίτητη.

Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League
Ο δρόμος του Παναθηναϊκού για το Conference League 4.812 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αρχή πρέπει να γίνει το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο κόσμος της ομάδας πρέπει να δώσει βροντερό “παρών”, να στηρίξει τον Παναθηναϊκό, να δημιουργήσει μια Παναθηναϊκή ατμόσφαιρα και να στείλει το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση. Αυτή η ομάδα έχει ανάγκη τον κόσμο της. Τι καλύτερο από ένα ΟΑΚΑ με πολύ κόσμο, από ένα ΟΑΚΑ καταπράσινο γι αυτούς τους ποδοσφαιριστές, για τη φανέλα με το τριφύλλι.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πρέπει να ξεχάσουν τα όσα τραγικά έχουν γίνει στα της διοίκησης και της ιδιοκτησίας. Οφείλουν, όμως, να σηκωθούν ξανά, να βγουν από τον λήθαργο που τους έχουν ρίξει, να κινητοποιηθούν και να πάρουν θέση στην κερκίδα. Τώρα, είναι η δική τους ώρα…

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

loading...

HIGHLIGHTS

close