ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποθέωση για Σισέ: Στα decks για 7 ώρες στο Λιτόχωρο! (vid)

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ανέλαβε καθήκοντα DJ και ξεσήκωσε το Λιτόχωρο! Δείτε βίντεο από τον Τζιμπρίλ στα decks.

Αποθέωση για Σισέ: Στα decks για 7 ώρες στο Λιτόχωρο! (vid)

Τζιμπρίλ Σισέ on fire! Αυτή τη φορά όχι σε κάποιο ποδοσφαιρικό γήπεδο, αλλά στα decks, σε ρόλο DJ…

Ο Γάλλος σταρ βρέθηκε στο Λιτόχωρο για διακοπές, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, συμμετέχοντας σε πάρτι beach bar της περιοχής.

Ο Σισέ ήταν… ασταμάτητος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καθώς ανέλαβε καθήκοντα DJ το απόγευμα, λίγο μετά τις πέντε, σταματώντας στις 12 τα μεσάνυχτα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για ακόμη μια φορά, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο πάρτι αποθέωσαν τον Γάλλο ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να ανταποδίδει.

Ο Σισέ στα decks

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.