ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Δώνη, ατομικό για Πούγγουρα

Ο Χρήστος Δώνης δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης, με τον Αχιλλέα Πούγγουρα να συνεχίζει ατομικά.

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Δώνη, ατομικό για Πούγγουρα

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το ματς με τη Λαμία, με τη σημερινή προπόνηση να «σημαδεύεται» από ένα απρόοπτο γεγονός.

Ο Χρήστος Δώνης ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο κατά τη διάρκεια του προγράμματος και θα μεταβεί εσπευσμένα στο «Υγεία» για εξετάσεις.

Παράλληλα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Αχιλλέας Πούγγουρας, ο οποίος έπαιξε με ένεση στο ματς της πρεμιέρας με την Ξάνθη, με την κατάστασή του να επαναξιολογείται αύριο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.256 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από το σημερινό πρόγραμμα, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν σε βίντεο την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στο Κορωπί το απόγευμα της Τετάρτης για την επόμενη προπόνησή τους εν όψει της αναμέτρησης με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.