ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάριο για Ιντέγιε

Σε συνεχή επαφή με τον Μπράουν Ιντέγιε φαίνεται να βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας, σύμφωνα με το «Έθνος».

Σενάριο για Ιντέγιε

Ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες του για την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού. Όπως σας ενημερώσαμε εδώ και μέρες ψηλά στην «πράσινη» λίστα βρίσκεται ο Μακέντα αλλά υπάρχουν και άλλα ονόματα που… παίζουν. Ένα από αυτά είναι του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού Μπράουν Ιντέγιε.

Συμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον Μπράουν Ιντέγιε το τελευταίο 48ωρο.

Ιντέγιε

Ο πρώην στράικερ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην κινεζική Τιανζίν Τέντα μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στη Μάλαγα (13 συμ., 1 γκολ), όπου όμως δεν υπολογίζεται και… ψάχνεται για να φύγει. Οι επαφές του Νταμπίζα με τον ποδοσφαιριστή είναι σε προχωρημένο επίπεδο και σήμερα περιμένει την απάντηση στην πρόταση που έχει καταθέσει. Το ίδιο συμβαίνει και με τον δεύτερο στόχο της ομάδας, που φημολογείται ότι είναι ο Νίκος Καρέλης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.486 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, οι πράσινοι θυμίζουμε ότι μπορούν να πάρουν μόλις ένα παίκτη άνω των 23 ετών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.