Ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζουν κάποιους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ για τη φετινή σεζόν. Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές αυτοί ψάχνουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς είτε τον έχουν βρει είτε είναι κοντά στο να τον βρουν. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Οικονομόπουλος συμφώνησε με την ομάδα της Σπάρτης και σήμερα αναμένεται να μεταβεί στη Λακωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής Μίγγος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική της Κύπρου. Παναθηναϊκός

Επιπρόσθετα, ο Πίσπας θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Β’ εθνικής,όπου θα παραχωρηθεί είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης.

Ταυτόχρονα, ο Ξεπαπαδάκης που αγωνίζεται στην Κ-20 αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και να μεταβεί στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Εκεί θα αγωνιστεί πρώτα στην Κ-20 με προοπτική να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τέλος, περίεργη είναι η κατάσταση με τον Μαρκ Σιφναίο. Ο ποδοσφαιριστής παρότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό δεν έχει πείσει τον Γιώργο Δώνη με τις εμφανίσεις του.Από τη μία ο Παναθηναϊκός θέλει να τον παραχωρήσει ως δανεικό και από την άλλη ο παίκτης θέλει να μείνει ελεύθερος, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS