ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Οι «κομμένοι» βρίσκουν ομάδες

Ο Παναθηναϊκός κάνει ένα... ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ ενόψει της φετινής σεζόν, με τους «κομμένους» να βρίσκουν γρήγορα τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Παναθηναϊκός: Οι «κομμένοι» βρίσκουν ομάδες

Ο Παναθηναϊκός και ο Γιώργος Δώνης δεν υπολογίζουν κάποιους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ για τη φετινή σεζόν. Έτσι λοιπόν οι ποδοσφαιριστές αυτοί ψάχνουν για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους.

Οι περισσότεροι από αυτούς είτε τον έχουν βρει είτε είναι κοντά στο να τον βρουν. Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Οικονομόπουλος συμφώνησε με την ομάδα της Σπάρτης και σήμερα αναμένεται να μεταβεί στη Λακωνία. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ για να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Την ίδια στιγμή ο Θοδωρής Μίγγος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο οποίος αγωνίζεται στην δεύτερη εθνική της Κύπρου.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.163 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Παναθηναϊκός

Επιπρόσθετα, ο Πίσπας θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Β’ εθνικής,όπου θα παραχωρηθεί είτε ως δανεικός είτε ως ελεύθερος με ποσοστό μεταπώλησης.

Ταυτόχρονα, ο Ξεπαπαδάκης που αγωνίζεται στην Κ-20 αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του με τον Παναθηναϊκό και να μεταβεί στην Κρήτη για λογαριασμό του ΟΦΗ. Εκεί θα αγωνιστεί πρώτα στην Κ-20 με προοπτική να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο.

Τέλος, περίεργη είναι η κατάσταση με τον Μαρκ Σιφναίο. Ο ποδοσφαιριστής παρότι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό δεν έχει πείσει τον Γιώργο Δώνη με τις εμφανίσεις του.Από τη μία ο Παναθηναϊκός θέλει να τον παραχωρήσει ως δανεικό και από την άλλη ο παίκτης θέλει να μείνει ελεύθερος, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του όπου θέλει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.