ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε επιθετικό

Ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει τον βασικό του φορ μέχρι την Παρασκευή. Τα δεδομένα για Μακέντα και υπόλοιπους.

Παναθηναϊκός: Καταλήγει σε επιθετικό

Ο Παναθηναϊκός θα έχει αποκτήσει τον βασικό του φορ μέχρι την Παρασκευή. Τα δεδομένα για Μακέντα και υπόλοιπους.

Οι “πράσινοι” έχουν καθυστερήσει να αποκτήσουν τον επιθετικό που θέλουν. Βρισκόμαστε μόλις δυο μέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (σ.σ. στη συνέχεια υπάρχει η δυνατότητα μόνο για ελεύθερους) και ο φορ που θα ήθελαν στο τριφύλλι δεν έχει έρθει ακόμα. Αυτό συμβαίνει διότι τα οικονομικά δεν περισσεύουν και οι άνθρωποι της ομάδας προτίμησαν να το φτάσουν στα άκρα, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον παίκτη που θέλουν, με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ολα δείχνουν, βάσει του ρεπορτάζ, ότι το πολύ μέχρι την Παρασκευή το θέμα θα έχει τελειώσει. Δε θα χρειαστεί, δηλαδή, να περάσει το χρονικό όριο της 31ης Αυγούστου. Ο Γιώργος Δώνης και ο Νίκος Νταμπίζας έχουν ξεχωρίσει 2-3 περιπτώσεις, οι διαπραγματεύσεις είναι διαρκείς και σύντομα θα υπάρξει κατάληξη.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.707 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενας από τους παίκτες που βρίσκονται ψηλά και για τον οποίο οι “πράσινοι” είναι ζεστοί είναι ο Φεντερίκο Μακέντα. Από την ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνονται τα όσα έγαψε χθες ο Ιταλός δημοσιογράφος Ντι Μάρτζιο περί συμφωνίας, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ο ποδοσφαιριστής αρέσει πολύ και γίνονται συζητήσεις με την πλευρά του. Είναι πολύ πιθανό στο “τέλος της ημέρας”, ο Μακέντα να αποτελέσει τον εκλεκτό για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία τα οποία θέλουν οι άνθρωποι του κλαμπ.

Οπως σας γράψαμε και παραπάνω, υπάρχουν άλλες δυο περιπτώσεις για τη θέση του επιθετικού, με σημερινό δημοσίευμα να κάνει λόγο για τον Ιντέγιε. Οπως και να’ χει, πολύ σύντομα η ομάδα θα αποκτήσει επιθετικό και θα κάνει την αναγκαία μεταγραφή για τη γραμμή κρούσης της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.