ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Futsal

Ο Γκόραν Βλάοβιτς μας προσκαλεί στο Ντιναμό – Παναθηναϊκός! (vid)

Συγκινητικό βίντεο για τους φίλους του Παναθηναϊκού, με πρωταγωνιστή τον Γκόραν Βλάοβιτς.

Ο Γκόραν Βλάοβιτς μας προσκαλεί στο Ντιναμό - Παναθηναϊκός! (vid)

Ευχάριστη έκπληξη από πλευράς Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία επέλεξε τον Γκόραν Βλάοβιτς στο promo video για το φιλικό Ντιναμό – Παναθηναϊκός στο futsal.

Η ομάδα Futsal του Παναθηναϊκού θα μεταβεί στην Κροατία το διάστημα 8 με 10 Σεπτέμβρη και θα αντιμετωπίσει τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας.

Οι Κροάτες προμοτάρουν αρκετά το εν λόγω φιλικό με την επιλογή του Βλάοβιτς να μην είναι τυχαία, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τις φανέλες και των δύο ομάδων, στο κλασικό ποδόσφαιρο.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο Βλάοβιτς απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για το φιλικό της 9ης Σεπτέμβρη, έχοντας πίσω του, σε κάδρο, τη φανέλα που φορούσε τότε στο τριφύλλι!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ