ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έβαλε… 104 στους Lions και αναχώρησε για Πορταριά!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε με 104-67 των Zhejiang Lions του Γιάννη Μπουρούση και στη συνέχεια αναχώρησε για την Πορταριά του Πηλίου.

Παναθηναϊκός: Έβαλε... 104 στους Lions και αναχώρησε για Πορταριά!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης για την Πορταριά του Πηλίου, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν.

Πριν από την αναχώρηση για το Πήλιο, οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν την ομάδα του Γιάννη Μπουρούση (Zhejiang Lions) στο ΟΑΚΑ, σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, δίχως την παρουσία κόσμου.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδος επικράτησαν με 104-67 της δευτεραθλήτριας ομάδας του κινεζικού πρωταθλήματος, σε ένα ματς όπου δεν συμμετείχε ο Ντεσόν Τόμας λόγω ενόχλησης στη μέση, μένοντας εκτός για προληπτικούς λόγους.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα δεκάλεπτα: 36-22, 54-37, 86-47, 104-67

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.