ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κλήθηκε σε απολογία ο Παναθηναϊκός

Το Πειθαρχικό Όργανο της Super League συμπεριλαμβάνει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις κλήσεις του.

Κλήθηκε σε απολογία ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έλαβε κλήση για απολογία (για την προσεχή Παρασκευή 31/8) ενώπιον του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League. Το Πειθαρχικό Όργανο συμπεριέλαβε την «πράσινη» ΠΑΕ στις πρώτες κλήσεις της για τη νέα σεζόν, για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας στο εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, το «τριφύλλι» θα απολογηθεί για άναμμα καπνογόνων από τους οπαδούς του στην Ξάνθη, με τις προβλεπόμενες ποινές να κυμαίνονται από 5.000 έως 30.000 ευρώ.

Ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ (άρθρο 15) αναφέρει τα εξής

«Η εισαγωγή ή το άναμμα πυρσών, φωτοβολίδων, κροτίδων, βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και οποιουδήποτε εν γένει εύφλεκτου υλικού στις κερκίδες πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, αν δεν επακολούθησε ρίψη αυτών, επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: Χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ έως 30.000 ευρώ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.131 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.