ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλάους Αθανασιάδης: “Με ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός, αλλά…”

Ο Κλάους Αθανασιάδης δήλωσε ότι θα τον ενδιέφερε το να παίξει στον Παναθηναϊκό του Γιώργου Δώνη και αναφέρθηκε στις επαφές που είχαν γίνει.

Κλάους Αθανασιάδης:

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αθανασιάδης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Αρχικά σημείωσε ότι: «Θα με ενδιέφερε να γυρίσω να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο με γνωρίζει και το γνωρίζω. Μετά τις δύο άσχημες χρονιές που έχω κάνει πρέπει να γυρίσω κάπου που να ξέρω το πρωτάθλημα, να βρω τα πατήματα μου».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Είχε έρθει πριν αρκετό καιρό μία επαφή με τον Παναθηναϊκό. Όχι κάτι επίσημο, απλά συζητήσεις. Με ρώτησαν αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει η προοπτική του Παναθηναϊκού, είναι μία μεγάλη ομάδα ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Με γνωρίζει και ο προπονητής εκεί. Η καλύτερη μου χρονιά ήταν σίγουρα με τον κ. Δώνη. Γνωριζόμαστε καλά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό. Επαφές έγιναν πριν ένα μήνα και κάτι. Με τον κ. Δώνη στον ΠΑΟΚ μπορεί να ήμασταν κι εμείς τότε παρόμοια ομάδα με τη σημερινή νεανική του Παναθηναϊκού».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει σε αυτή τη φάση πολλά χρήματα Δε θα κοιτάξω τόσο πολύ το οικονομικό. Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα να παίξω, να βρω τα πατήματα μου».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.424 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις προτάσεις που έχει για το μέλλον του: «Είχα κάποιες προτάσεις πριν μείνω ελεύθερος από το Ισραήλ. Και τώρα κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται. Αλλά θέλω να γυρίσω να παίξω μπάλα κάπου που γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...