Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αθανασιάδης στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Αρχικά σημείωσε ότι: «Θα με ενδιέφερε να γυρίσω να παίξω στο ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο με γνωρίζει και το γνωρίζω. Μετά τις δύο άσχημες χρονιές που έχω κάνει πρέπει να γυρίσω κάπου που να ξέρω το πρωτάθλημα, να βρω τα πατήματα μου».

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Είχε έρθει πριν αρκετό καιρό μία επαφή με τον Παναθηναϊκό. Όχι κάτι επίσημο, απλά συζητήσεις. Με ρώτησαν αν ήθελα να γυρίσω στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει η προοπτική του Παναθηναϊκού, είναι μία μεγάλη ομάδα ανεξάρτητα από την κατάσταση που βρίσκεται τώρα, ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Με γνωρίζει και ο προπονητής εκεί. Η καλύτερη μου χρονιά ήταν σίγουρα με τον κ. Δώνη. Γνωριζόμαστε καλά. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποια επαφή με τον Παναθηναϊκό. Επαφές έγιναν πριν ένα μήνα και κάτι. Με τον κ. Δώνη στον ΠΑΟΚ μπορεί να ήμασταν κι εμείς τότε παρόμοια ομάδα με τη σημερινή νεανική του Παναθηναϊκού».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει σε αυτή τη φάση πολλά χρήματα Δε θα κοιτάξω τόσο πολύ το οικονομικό. Θέλω να γυρίσω στην Ελλάδα να παίξω, να βρω τα πατήματα μου».

Για τις προτάσεις που έχει για το μέλλον του: «Είχα κάποιες προτάσεις πριν μείνω ελεύθερος από το Ισραήλ. Και τώρα κάποιες ομάδες ενδιαφέρονται. Αλλά θέλω να γυρίσω να παίξω μπάλα κάπου που γνωρίζω. Ποτέ δεν ξέρεις βέβαια».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS