ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

ΡΕΤΡΟ: Ο Δημήτρης Σαραβάκος στον Φρέντυ Γερμανό (vid)

ΡΕΤΡΟ: To Panathinaikos24.gr σας θυμίζει την συνέντευξη του Δημήτρη Σαραβάκου στην εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού και της Μίρκας Παπακωνσταντίνου πριν από 32 χρόνια!

ΡΕΤΡΟ: Ο Δημήτρης Σαραβάκος στον Φρέντυ Γερμανό (vid)

ΡΕΤΡΟ: To Panathinaikos24.gr σας θυμίζει την συνέντευξη του Δημήτρη Σαραβάκου στην εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού και της Μίρκας Παπακωνσταντίνου πριν από 32χρόνια!

Ο μεγάλος «μικρός» του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Σαραβάκος είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή του Φρέντυ Γερμανού και της Μίρκας Παπακωνσταντίνου «Ελλάς υπό το μηδέν», η οποία προβλήθηκε το 1990 στην τηλεόραση του Mega.

Ο Σαραβάκος, σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις μίλησε, μεταξύ άλλων, για το ξεκίνημα της καριέρας του αλλά και την πορεία του στον Παναθηναϊκό.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ένα απόσπασμα της συνέντευξης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE