ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαβορί ο Μακέντα, εξετάζεται ο φάκελος του Σίγκθορσον

Ο Φεντερίκο Μακέντα βρίσκεται σε... αναμονή για την «κλήση» του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να εξετάζουν εξονυχιστικά τον ιατρικό φάκελο του Σίγκθορσον.

Φαβορί ο Μακέντα, εξετάζεται ο φάκελος του Σίγκθορσον

Φαβορί ο Μακέντα, υπό εξέταση η περίπτωση Σίγκθορσον για τον Παναθηναϊκό!

Αυτά είναι τα δύο ονόματα που «παίζουν» για τη μεταγραφή του ξένου φορ στο τριφύλλι, με τον Ιταλό Μακέντα να είναι -βάσει των δεδομένων- το φαβορί, αναμένοντας στο… ακουστικό του για την κλήση του Παναθηναϊκού.

Ο Μακέντα, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM, φαίνεται ότι έχει το προβάδισμα έναντι του Σίγκθορσον για… ιατρικούς λόγους. Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν εξονυχιστικά τον ιατρικό φάκελο του Ισλανδού διεθνή, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια από τραυματισμούς.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.456 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε περίπτωση που ανάψει το «πράσινο φως» για την περίπτωση Σίγκθορσον, τότε ο Ισλανδός θα ανέβει στο Νο1 της λίστας του Παναθηναϊκού, με τον σύλλογο να «τρέχει» τις εξελίξεις ώστε να κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες, καθώς η Παρασκευή είναι η τελευταία ημέρα της διορίας για τις θερινές μεταγραφές.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας, όπου θα παρθεί η οριστική απόφαση σχετικά με τις δύο υπάρχουσες επιλογές. Μένει να φανεί εάν θα ολοκληρωθεί η υπόθεση Μακέντα (που περιμένει απλά ένα… σήμα του Παναθηναϊκού) ή τα φώτα θα στραφούν εν τέλει στον Σίγκθορσον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.