ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με αλλαγές κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Τα προβλήματα που προέκυψαν εντός εβδομάδος, αναγκάζουν τον Δώνη να προβεί σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Με αλλαγές κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός

Αλλαγές ετοιμάζει ο Γιώργος Δώνης, όσον αφορά τα πρόσωπα της αρχικής ενδεκάδας στο αυριανό ματς με τη Λαμία.

Οι τραυματισμοί των Χρήστου Δώνη και Βαγγέλη Οικονόμου διαφοροποιούν τα πλάνα του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος «κλειδώνει» τις επιλογές των αντικαταστατών τους για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής.

Μαυρομάτης αντί Οικονόμου

Όπως όλα δείχνουν, ο νεαρός Φάνης Μαυρομάτης θα πάρει τη θέση του Βαγγέλη Οικονόμου στη μια από τις τρεις θέσεις των στόπερ.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.077 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μαυρομάτης ετοιμάζεται για το επαγγελματικό ντεμπούτο του με το «τριφύλλι», παίρνοντας θέση στην τριάδα. Παρά την απώλεια του Οικονόμου, ο Δώνης δεν παρέκκλινε του αρχικού του πλάνου, διατηρώντας τους τρεις πίσω στο 3-4-2-1 και δίνοντας το χρίσμα στον Μαυρομάτη.

Εξάλλου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε πάρει χρόνο συμμετοχής κατά τη διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας, τοποθετούμενος στη θέση του αριστερού στόπερ.

Τρεις υποψήφιοι για τη θέση του Δώνη

Ο Χρήστος Δώνης υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση και τέθηκε νοκ-άουτ από το παιχνίδι με τη Λαμία. Κάτι που ανάγκασε τον Γιώργο Δώνη στο να αναζητά τον αντικαταστάτη του στον άξονα.

Για τη θέση του Δώνη θα «παλέψουν» τρεις ποδοσφαιριστές, οι Κάτσε, Τζανδάρης και Στάικος, με όλες τις επιλογές να είναι ως τώρα «ανοιχτές».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.