ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σήμερα η τελική απόφαση για φορ!

Δύο οι περιπτώσεις που ξεχωρίζουν για τη θέση του σέντερ φορ, σήμερα η τελική επιλογή του Νταμπίζα.

Σήμερα η τελική απόφαση για φορ!

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή, όσον αφορά την πολύκροτη μεταγραφή του σέντερ φορ στον Παναθηναϊκό.

Οι Νταμπίζας και Δώνης καλούνται να πάρουν την τελική απόφαση, σχετικά με τα δύο ονόματα που είναι τα ξεκάθαρα φαβορί για τη θέση, έπειτα από την εξονυχιστική αναζήτηση που έγινε από τους «πράσινους».

Μακέντα ή Σίγκθορσον για σέντερ φορ

Όπως είναι ήδη γνωστό, η μοναδική μεταγραφή παίκτη άνω των 23 ετών που δικαιούται το τριφύλλι θα αφορά τον Φεντερίκο Μακέντα ή τον Κολμπάιν Σίγκθορσον.

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.136 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
φορ

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Σίγκθορσον φαντάζει ξεκάθαρο φαβορί, ωστόσο το βεβαρημένο ιστορικό τραυματισμών του έχει βάλει το τριφύλλι σε δεύτερες σκέψεις. Οι «πράσινοι» εξετάζουν με σύνεση τον ιατρικό φάκελο του Ισλανδού, ώστε να αποφανθούν εάν πρέπει να κάνουν την τελική κίνηση, ή να αφήσουν οριστικά την περίπτωσή του.

Σε περίπτωση που συμβεί το δεύτερο ενδεχόμενο, τότε τα «φώτα» θα πάνε στον Φεντερίκο Μακέντα. Ο 27χρονος Ιταλός επιθετικός, ο οποίος έπαιξε πέρσι στη Νοβάρα και έχει μείνει ελεύθερος, περιμένει στο… ακουστικό του την κλήση του Παναθηναϊκού.

φορ

Βάσει των δεδομένων, ο Μακέντα θα πρέπει να φαντάζει το φαβορί για τη θέση του φορ, ωστόσο τα πάντα θα κριθούν και θα φανούν τις επόμενες ώρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...