ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Πίσπα (pic)

Ο Βόλος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σωτήρη Πίσπα, όπως και εκείνη του Κάρλες Κοτό.

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Πίσπα (pic)

Ο Βόλος ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την απόκτηση του Σωτήρη Πίσπα, όπως και εκείνη του Κάρλες Κοτό.

Ο πρώην φορ των «πρασίνων» μετέβη στα γραφεία της θεσσαλικής ΠΑΕ, όπου παρουσιάστηκε ποζάροντας με την εμφάνιση της ομάδας με την οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πίσπα

Η ανακοίνωση του Βόλου για τον Πίσπα και τον Κοτό

Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού Κάρλες Κότο και του Σωτήρη Πίσπα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.352 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Κάρλες Κότο είναι 30 χρόνων (11/2/1988) και αγωνιζόταν στην ισπανική Ράγιο Μαχαδεόντα με την οποία κέρδισε την άνοδο στη Segunda B Division.

Προηγουμενως είχε αγωνιστεί σε Μουσκρούν, Σεβίγια Ατλέτικο, Μπενιντόρμ, Ανόρθωση, Διναμό Τιφλίδας, Εθνικό Αχνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνας.

Ο Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος, είναι 20 χρόνων (8/1/1998) αγωνίζεται στην επίθεση και ξεκίνησε την καριέρα τους στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Τα δυο προηγούμενα χρόνια, ο Πίσπας αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημειώνοντας ένα γκολ.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.