Παναθηναϊκός: Παραιτήθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ – Αποφασίζει ο Παϊρότζ
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός παραιτήθηκαν και πλέον η πλευρά του Παϊρότζ αποφασίζει για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το νέο.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη ήταν αναμενόμενη και τυπική.
Τα μέλη του συμβουλίου έπρεπε να παραιτηθούν, προκειμένου ο νέος ιδιοκτήτης να αποφασίσει αυτός για το νέο Δ.Σ. Ο Παϊρότζ, που βρίσκεται στην Ελλάδα, θα βάλει τα δικά του άτομα, εκτός κι αν αποφασίσει ότι κάποιοι από το ήδη υπάρχον Δ.Σ. μπορούν να παραμείνουν.
Το θέμα, φυσικά, δε θα συζητηθεί άμεσα. Εχει συμπεριληφθεί ως δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 21 Σεπτεμβρίου.
RETRO STORIES
Ακολούθησε το PANATHINAIKOS24 στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Δες όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Panathinaikos24.gr
🎙️Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του PANATHINAIKOS24 στο Spotify, στα Apple Podcasts, σε Google Podcasts και στο Castbox