ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Τέσσερις δανεισμοί, δύο αποχωρήσεις

Ο Παναθηναϊκός διευθέτησε τις ανοιχτές υποθέσεις με έξι νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ποιοι παραχωρήθηκαν δανεικοί και ποιοι αποχώρησαν από το τριφύλλι.

Παναθηναϊκός: Τέσσερις δανεισμοί, δύο αποχωρήσεις

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τη διαδικασία «ελάφρυνσης» του ρόστερ του, ανακοινώνοντας κατά τη διάρκεια της Παρασκευής την παραχώρηση έξι ποδοσφαιριστών.

Τέσσερις εξ αυτών δόθηκαν σε ελληνικούς συλλόγους ως δανεικοί, ενώ δύο εξ αυτών αποχώρησαν από τον σύλλογο, ανοίγοντας νέο κεφάλαιο στην καριέρα τους.

Τρεις «Σπαρτιάτες» και ένας στον Αιγινιακό

Παναθηναϊκός

Τρεις εκ των τεσσάρων ποδοσφαιριστών που παραχωρήθηκαν από το τριφύλλι με τη μορφή δανεισμού κατέληξαν στην Σπάρτη.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 29.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρόκειται για τον Δήμο Χαντζάρα, ο οποίος πρώτιστα υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Δημήτρη Οικονομόπουλο. Ο τέταρτος του «γκρουπ» των δανεικών, Θανάσης Δημητρούλας, θα φορέσει τη φανέλα του Αιγινιακού.

Σε Κύπρο και Βόλο

Αντίθετα, όπως έχει γίνει γνωστό από νωρίς, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτισε δύο ποδοσφαιριστές. Τους Σωτήρη Πίσπα και Θοδωρή Μίγγο. Ο μεν Πίσπας θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βόλου, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, ενώ ο Μίγγος θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού Λευκωσίας.

Ο Παναθηναϊκός, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ, διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης και για τους δύο ποδοσφαιριστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.