ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

BEC – TERO: Η εταιρεία που θα βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό

Ο ρόλος της BEC - TERO, εταιρείας που εμπλέκεται στο deal με τον Γιάννη Αλαφούζο, σύμφωνα με ισραηλινά Μέσα.

Η εταιρεία BEC – TERO φέρεται να αποτελεί μέλος του ασιατικού fund που θέλει να αγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ισραηλινής ιστοσελίδας.

Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο
Βοτανικός: 38.022 η συνολική χωρητικότητα – Τρια διαζώματα στο νέο γήπεδο 44.385 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το δημοσίευμα από το Ισραήλ αναλύει την εμπλοκή του Αβράαμ Γκραντ στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, εφ’ όσον ολοκληρωθεί και τυπικά το deal Αλαφούζου – Παϊρότζ, υπερτονίζοντας μάλιστα τον ρόλο της εταιρείας BEC – TERO στην υπόθεση.

Η εν λόγω εταιρεία κινείται στον χώρο της διασκέδασης, επενδύοντας στην αγορά της Αφρικής και της ΝΑ Ασίας. Κύριο πεδίο δράσης της είναι η τηλεόραση (διοργάνωση παραγωγών), αλλά υπάρχει έντονη δραστηριότητα και στη διοργάνωση συναυλιών.

Η BEC – TERO αποτελεί «παρακλάδι» της εταιρείας BEC World Public Co. Ltd, η οποία αποτελεί έναν από τους ασιατικούς κολοσσούς στον χώρο των media. Η εταιρεία που φέρεται να συμμετέχει στον όμιλο ασιατικών συμφερόντων που θέλει να αγοράσει τις μετοχές του Παναθηναϊκού, έχει ανοίξει δίαυλο και στον χώρο του ποδοσφαίρου, με την κατοχή της Tero Sassana.

Ουσιαστικά, η ομάδα της Tero Sassana αποτελεί τη σύνδεση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αβράαμ Γκραντ στο ισραηλινό δημοσίευμα, καθώς ο Γκραντ είχε επιτελικό ρόλο στον εν λόγω σύλλογο στο παρελθόν.

Η σύνδεση Παναθηναϊκού με τη BEC – TERO αναφέρεται και στο «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου, Αντώνη Οικονομίδη, ο οποίος σημείωσε ότι η εν λόγω εταιρεία έχει στείλει στην Αθήνα τον Μοράν Μεϊρί. Ο Μεϊρί έχει, σύμφωνα με τα γραφόμενα, έρθει κατ’ εντολήν των Ταϊλανδών στην Αθήνα, στο πλευρό του Παϊρότζ, για να κλείσει το deal με τον Παναθηναϊκό.

Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid)
Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid) 36.736 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close