ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

BEC – TERO: Η εταιρεία που θα βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό

Ο ρόλος της BEC - TERO, εταιρείας που εμπλέκεται στο deal με τον Γιάννη Αλαφούζο, σύμφωνα με ισραηλινά Μέσα.

BEC - TERO: Η εταιρεία που θα βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό

Η εταιρεία BEC – TERO φέρεται να αποτελεί μέλος του ασιατικού fund που θέλει να αγοράσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ισραηλινής ιστοσελίδας.

Το δημοσίευμα από το Ισραήλ αναλύει την εμπλοκή του Αβράαμ Γκραντ στην επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού, εφ’ όσον ολοκληρωθεί και τυπικά το deal Αλαφούζου – Παϊρότζ, υπερτονίζοντας μάλιστα τον ρόλο της εταιρείας BEC – TERO στην υπόθεση.

Η εν λόγω εταιρεία κινείται στον χώρο της διασκέδασης, επενδύοντας στην αγορά της Αφρικής και της ΝΑ Ασίας. Κύριο πεδίο δράσης της είναι η τηλεόραση (διοργάνωση παραγωγών), αλλά υπάρχει έντονη δραστηριότητα και στη διοργάνωση συναυλιών.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.259 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η BEC – TERO αποτελεί «παρακλάδι» της εταιρείας BEC World Public Co. Ltd, η οποία αποτελεί έναν από τους ασιατικούς κολοσσούς στον χώρο των media. Η εταιρεία που φέρεται να συμμετέχει στον όμιλο ασιατικών συμφερόντων που θέλει να αγοράσει τις μετοχές του Παναθηναϊκού, έχει ανοίξει δίαυλο και στον χώρο του ποδοσφαίρου, με την κατοχή της Tero Sassana.

Ουσιαστικά, η ομάδα της Tero Sassana αποτελεί τη σύνδεση μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Αβράαμ Γκραντ στο ισραηλινό δημοσίευμα, καθώς ο Γκραντ είχε επιτελικό ρόλο στον εν λόγω σύλλογο στο παρελθόν.

Η σύνδεση Παναθηναϊκού με τη BEC – TERO αναφέρεται και στο «τιτίβισμα» του δημοσιογράφου, Αντώνη Οικονομίδη, ο οποίος σημείωσε ότι η εν λόγω εταιρεία έχει στείλει στην Αθήνα τον Μοράν Μεϊρί. Ο Μεϊρί έχει, σύμφωνα με τα γραφόμενα, έρθει κατ’ εντολήν των Ταϊλανδών στην Αθήνα, στο πλευρό του Παϊρότζ, για να κλείσει το deal με τον Παναθηναϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.