ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (19:15 - ΕΡΤ1, PANATHINAIKOS24.GR)

Παναθηναϊκός – Λαμία: “Μηδενίζει” μπροστά στον κόσμο του

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τη Λαμία για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ και θέλει τη νίκη για να σβήσει και το δεύτερο -3. Τα πλάνα του Γιώργου Δώνη για την ενδεκάδα.

Παναθηναϊκός - Λαμία:

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται, μπροστά στο κοινό του, τη Λαμία (19:15, ΕΡΤ 1, panathinaikos24.gr) για τη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ και θέλει τη νίκη για να σβήσει και το δεύτερο -3 και να “καθαρίσει” από νωρίς.

Οι “πράσινοι”, μετά το “διπλό” στην Ξάνθη έχουν φυσικά ως στόχο να πάρουν τους τρεις βαθμούς και σήμερα στο παιχνίδι το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά φέτος μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι του τριφυλλιού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, στο ΟΑΚΑ, (σ.σ. το είχαν κάνει όσοι είχαν βρεθεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη) να στηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Δώνη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν οι απουσίες των Δώνη και Οικονόμου, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Τη θέση τους στην ενδεκάδα θα πάρουν οι Στάικος και Μαυρομάτης, αντιστοίχως. Οι υπόλοιποι του βασικού σχήματος θα είναι οι Διούδης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης και Μουνιέ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.207 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.