ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Αποφασίζει ο Παϊρότζ

Ο Παϊρότζ είναι έτοιμος να στελεχώσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο νέος πρόεδρος αναμένεται να είναι άνθρωπος ο οποίος θα βοηθήσει και σε άλλα μέτωπα, πλην του ποδοσφαιρικού.

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός – Αποφασίζει ο Παϊρότζ | panathinaikos24.gr

Ο Παϊρότζ είναι έτοιμος να στελεχώσει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο νέος πρόεδρος αναμένεται να είναι άνθρωπος ο οποίος θα βοηθήσει και σε άλλα μέτωπα, πλην του ποδοσφαιρικού.

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός : Ματσάρα και… Μπεργκ στην εκπνοή (vid)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός : Ματσάρα και… Μπεργκ στην εκπνοή (vid) 822 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είναι μια ανάσα από το να αναλάβει το τριφύλλι και το επόμενό του βήμα, πλην της καταβολής των 10 εκατ. ευρώ (αρχικά) στην ΑΜΚ που θα “ανοίξει” στις 21 Σεπτεμβρίου, είναι η στελέχωση της ΠΑΕ. Ηδη, από χθες τα μέλη του Δ.Σ παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο και απαραίτητο για τη διαδικασία της μετάβασης στη νέα εποχή για το κλαμπ.

Ο Παϊρότζ θα βάλει τα δικά του άτομα. Οπως σας έχουμε γράψει από χθες, ο Αβρααμ Γκραντ θα αποτελέσει τον επικεφαλής στην ΠΑΕ, έχοντας τον ρόλο του CEO. Θα είναι, επί της ουσίας, το δεξί χέρι του νέου “αφεντικού” του “τριφυλλιού”. Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θα έχει να δούμε το νέο διοικητικό σχήμα και φυσικά τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Τα τελευταία σενάρια αναφέρουν ότι δε θα είναι άνθρωπος που θα προέρχεται από τον ποδοσφαιρικό χώρο “καθαρά”. Δεν πρόκειται, δηλαδή, να δούμε μια λύση τύπου Καραγκούνη, το όνομα του οποίου είχε απασχολήσει πριν από λίγους μήνες, ή άλλου παλαίμαχου άσου. Αυτή η πιθανότητα φαίνεται- αν δεν αλλάξει κάτι- πως πια δεν υπάρχει.

Το πιθανότερο είναι ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, να είναι “άνθρωπος με κύρος, αλλά όχι από το ποδόσφαιρο”. Μένει να δούμε ποιος θα είναι ο εκλεκτός. Ισως και εντός της εβδομάδας, τα ονόματα τόσο του προέδρου, όσο και των ανθρώπων του νέου συμβουλίου να γίνουν γνωστά.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

Κάνε subscribe στo Newsletter του PANATHINAIKOS24

HIGHLIGHTS

READ MORE

close