ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Με Παναθηναϊκό και Ατλέτικο (video)

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Με Παναθηναϊκό και Ατλέτικο (video)

Σάββατο (01/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα είναι γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να παρακολουθείτε τη διαρκώς ανανεωμένη βαθμολογία της Superleague.

Ντουμπλάρει τις επιτυχίες του ο Παναθηναϊκός

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Λαμία. Οι “πράσινοι” ήταν εξαιρετικοί για τα δεδομένα τους κόντρα στην Ξάνθη, επικράτησαν με 0-1 παίζοντας παράλληλα ωραίο ποδόσφαιρο κι έδειξαν πως παρά το νεανικό σύνολο, συνεχίζουν να αποτελούν μια πολύ επικίνδυνη και καλοδουλεμένη ομάδα, όπου παραμένει ανώτερη από της μικρομεσσαίες της λίγκας, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η Λαμία από την πλευρά της απογοήτευσε πλήρως κόντρα στον Άρη χάνοντας με 0-3, έδειξε πως χρειάζεται χρόνο μέχρι να ρολάρει και πιστεύουμε πως ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το μομέντουμ και να ντουμπλάρει τις επιτυχίες του. Έτσι, θα κρατήσουμε το Παναθηναϊκός -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Ανώτεροι οι “ροχιμπλάνκος”

Συνεχίζουμε με Α’ Ισπανίας και την αναμέτρηση Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι Γαλιθιάνοι μπορεί να επικράτησαν με 1-2 στην έδρα της Λεβάντε την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο στάθηκαν πολύ τυχεροί σε πολλές περιπτώσεις, με το σκορ να μην αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Η Ατλέτικο από την πλευρά της παραμένει το ίδιο σοβαρή και “σκληρή” με τα προηγούμενα χρόνια, είναι σαφώς ανώτερη από τη Θέλτα, ενώ στις 12 τελευταίες αναμετρήσεις της με τους Γαλιθιάνους σε επίπεδο πρωταθλήματος, έχει ρεκόρ 10-1-1. Πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο θα καταλήξει στους Μαδριλένους, επομένως θα πάμε με το διπλό σε απόδοση 1.81.

Αμφίσκορο στη Νυρεμβέργη

Περνάμε στην Μπουντεσλίγκα και την κόντρα της Νυρεμβέργης με τη Μάιντζ. Αντίθετη ήταν η εκκίνηση του πρωταθλήματος για τις δυο ομάδες, καθώς η Νυρεμβέργη ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Χέρτα, ενώ η Μάιντζ επικράτησε με 1-0 της Στουτγάρδης. Οι δυο ομάδες είναι πολύ κοντά βάσει δυναμικής, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη ώστε να αναρριχηθούν στο βαθμολογικό πίνακα και το σενάριο του να βρουν έστω από μια φορά το δρόμο προς τα δίχτυα φαντάζει πολύ πιθανό. Το Goal/Goal σε απόδοση 1.98 μας αρέσει και θα το “τιμήσουμε”.

Εντυπωσιάζει η Ντιζόν

Ολοκληρώνουμε με Α’ Γαλλίας και το παιχνίδι Ντιζόν – Καέν. Η Ντιζόν εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, καθώς μέχρι στιγμής μετράει 3/3 νίκες, παίζοντας παράλληλα ωραίο κι επιθετικό ποδόσφαιρο, έχοντας σημειώσει οκτώ (!) τέρματα. Η Καέν από την άλλη μετράει δυο ισοπαλίες και μια ήττα και είναι ξεκάθαρο πως δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά της. Έδρα και μομέντουμ, μας οδηγούν στην επιλογή του άσσου σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE