ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Παϊρότζ και επιθετικός στο προσκήνιο

Πέφτουν οι υπογραφές ανάμεσα σε Παϊρότζ και Αλαφούζο - Γνωστός γίνεται ο επιθετικός που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Παϊρότζ και επιθετικός στο προσκήνιο

Πέφτουν οι υπογραφές ανάμεσα σε Παϊρότζ και Αλαφούζο – Γνωστός γίνεται ο επιθετικός που θα αποκτήσει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ παρακολούθησε χθες από σουίτα του ΟΑΚΑ μαζί με τον γιο του, Πιτ, τον Άβραμ Γκραντ και συνεργάτες του τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Λαμίας με 3-1.  Ηταν η πρώτη φορά που ο Ταϊλανδός είδε από κοντά το τριφύλλι και μάλιστα έδειξε να το χάρηκε, ιδιαίτερα μετά το 3ο γκολ όταν και οι “πράσινοι” σφράγισαν τη νίκη.

Επί της ουσίας, ο Παϊρότζ αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν να έχει τον Παναθηναϊκό στα χέρια του. Οι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό που θα αποτελέσει το προτελευταίο στάδιο πριν την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ θα μπουν σύντομα και αναμένεται επίσημη ανακοίνωση και πιθανότατα κάποια συνέντευξη Τύπου τις επόμενες μέρες. Μην ξεχνάμε, φυσικά, ότι θα ακολουθήσει η ΑΜΚ των πρώτων 10 εκατ. ευρώ, που θα ανοίξει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.188 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ό,τι αφορά στο θέμα του σέντερ φορ, ο Γιώργος Δώνης τόνισε χθες ότι μέσα στις επόμενες ώρες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει παίκτη. Φαβορί παραμένει ο Μακέντα, χωρίς, φυσικά, να αποκλείεται η έκπληξη με άλλον παίκτη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.