ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Τους βλέπεις και κ@#λώνεις!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr δίχως... όρια για τον Παναθηναϊκό που βλέπουμε και βγάζει από μέσα του όλα τα συναισθήματα που προκαλεί η εικόνα των μωρών του Γιώργου Δώνη.

Τους βλέπεις και κ@#λώνεις!

Δεύτερο παιχνίδι, δεύτερη νίκη, ίδια εικόνα, διαφορετικός αντίπαλος. Κάθε άλλο, παρά σύμπτωση είναι αυτό, που βλέπουμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του Γιώργου Δώνη και του επιτελείου του και της παρουσίας του Νίκου Νταμπίζα, που έχει εξασφαλίσει το αυτονόητο(που για αυτή την διοίκηση είναι πολυτέλεια), δηλαδή οι παίκτες να είναι πληρωμένοι στην ώρα τους και να μην πηγαίνουν για προπόνηση συζητώντας για τα χρέη και τις απεργίες.

Ο Δώνης και τα μωρά του βγάζουν υγεία στο γήπεδο και νομίζεις, ότι άλλος Παναθηναϊκός είναι μέσα στο γήπεδο, άλλος Παναθηναϊκός εκτός γηπέδου. Η ομάδα χθες αντιμετώπισε έναν διαφορετικό αντίπαλο από την Ξάνθη. Η Λαμία του Μπάμπη Τεννέ είχε βάλει ένα… πούλμαν μπροστά από την εστία και έφθασε να αμύνεται με 6 παίκτες! Στο πρώτο ημίχρονο ο Μπουζούκης πάλι βρήκε τον τρόπο με σουτ να βάλει την ομάδα μπροστά στο σκορ, αλλά από ένα στημένο και λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού ήρθε η ισοφάριση.

Ο Δώνης είδε, ότι η Λαμία του Τεννέ έπαιζε αντιποδόσφαιρο και μαν του μαν όλοι οι αμυντικοί και έκανε κινήσεις, που έδωσαν τη νίκη. Το 3-4-3 έγινε 4-2-3-1. Εξω ο Κουλιμπαλί, που και τραυματίας ήταν και τραγικός στο πρώτο ημίχρονο, έξω και ο μέτριος Πούγγουρας. Μέσα ο σοβαρός Γιόχανσον και ο Καμπετσής. Αμέσως άρχισε να ρολάρει η ομάδα.

Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες!
Πιάστε τον Φωτάρα, διότι μοιράζει… δραμαμίνες! 1.651 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αλλαγή του συστήματος βοήθησε και τον Ινσούα, που ήταν άλλος παίκτης στο δεύτερο ημίχρονο(συμμετοχή και στα δύο γκολ), ο Καμπετσής πήγε φορ και φάνηκε η διαφορά να παίζει ένα καθαρός φορ και τα πιτσιρίκια άρχισαν να τρέχουν την Λαμία. Αργά, η γρήγορα θα ερχόταν το γκολ. Τραυματίστηκε και ο Μουνιέ, που έτρεξε πολύ, για να βοηθήσει σαν φορ, βγήκε από το παιχνίδι μπήκε ο Εμανουηλίδης και ακολούθησε πάρτι. Το 2-1 από ασίστ του Καμπετσή και σουτ του Εμανουηλίδη και το 3-1 από πέναλτι, που κέρδισε ο Χατζηγιοβάνης και εκτέλεσε ο αρχηγός Κουρμπέλης, που στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε την απόδοσή του μαζί με τον Στάικο. Το 1-1 έγινε 3-1 και όλα τελείωσαν. Στο 0 πλέον ο Παναθηναϊκός, αντί για το 6 μετά τα λάθη της διοίκησης και όποιος μίλαγε για υποβιβασμό πριν το πρωτάθλημα, τώρα το έχει ξεχάσει….η δαγκώνει την γλώσσα του. Εγω είχα πεί, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κινδυνεύσει ο Παναθηναϊκός εκτός αν σταματήσει πάλι η διοίκηση να πληρώνει τους παίκτες . Η ομάδα βγάζει υγεία στο γήπεδο και εμείς κ@@@@@, που τους βλέπουμε. Χθες είχε 10.000 κόσμο στο γήπεδο, όσο περνάει ο καιρός και η ομάδα μέσα στο γήπεδο δείχνει αυτή την εικόνα ο κόσμος θα αυξάνεται. Και δεν λέω μόνο, αν έρχονται νίκες, διότι θα έρθουν και στραβές. Μικρά παιδιά είναι, τώρα μαθαίνουν…

Μαυρομάτης, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Στάικος, ολοκλήρωσαν το παιχνίδι. Πέντε παιδιά από τις Ακαδημίες. Τα μωρά και τα μάτια σας…

*Πολύ καλή η πρώτη του Καμπετσή. Ψηλός, γρήγορος, με καλή τεχνική και κινήσεις χωρίς την μπάλα. Θα τον δούμε και στη συνέχεια.

*Ακούω φίλους της ομάδας να λένε μετά το χθεσινό 3-1, ότι είναι καλύτερα να πάρουμε στόπερ παρά επιθετικό. Η ομάδα θέλει και επιθετικό και στόπερ, που θα κάνουν την διαφορά. Αλλά έτσι, όπως τα κατάφερε η διοίκηση Αλαφούζου μόνο έναν μπορεί να πάρει.

Επιμένω και συμφωνώ με τον Δώνη, χωρίς να ξεγελιέμαι από το χθεσινό 3-1. Η ομάδα πρωτίστως θέλει ένα φορ, που και το εύκολο γκολ θα έχει, αλλά θα μπορεί να βοηθήσει δημιουργικά την ομάδα.

Χθες σε τέσσερις ευκαιρίες η ομάδα έβαλε τρία γκολ. Αυτό δεν θα συνεχιστεί. Χρειάζεται μεγαλύτερη παραγωγή ευκαιριών στην επίθεση και ένας παίκτης, που θα το έχει το γκολ. Και έχει αργήσει πολύ να έρθει…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.