ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Παναθηναϊκός: «Έφυγε» και επέστρεψε με… τριάρα (vids)

Ο Παναθηναϊκός έκανε νικηφόρο ντεμπούτο στη νέα εποχή του ΟΑΚΑ, μαζεύοντας τρεις βαθμούς, όπως είχε συμβεί και στην προηγούμενη εμφάνισή του εκεί, τον Απρίλιο του 2013.

Παναθηναϊκός: «Έφυγε» και επέστρεψε με... τριάρα (vids)

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως γηπεδούχος, έπειτα από 5.5 χρόνια, συνδυάζοντας το νέο του ντεμπούτο στο Στάδιο με νίκη.

Οι «πράσινοι» επικράτησαν με 3-1 της Λαμίας σε αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League, ανοίγοντας το νέο κεφάλαιο, έτσι όπως… το έκλεισαν τον Απρίλιο του 2013.

Το απόγευμα του Σαββάτου, οι Μπουζούκης, Εμμανουηλίδης και Κουρμπέλης πέτυχαν τα τρία τέρματα του Παναθηναϊκού, με τους δύο τελευταίους να απαντούν στην προσωρινή ισοφάριση του Αντέτζο στο πρώτο μέρος.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα τρία γκολ του 2013

Για να βρούμε την τελευταία εμφάνιση του Παναθηναϊκού ως γηπεδούχου, πριν από τη χθεσινή εμφάνιση, θα πρέπει να πάμε τον χρόνο πίσω, σταματώντας στη σεζόν 2012-13.

Στις 21 Απριλίου του 2013, το τριφύλλι είχε υποδεχθεί τη Βέροια, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 σε ένα… επεισοδιακό παιχνίδι, που περιείχε πέντε γκολ, φάσεις και τέσσερις αποβολές, δύο για κάθε ομάδα.

Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα είχε ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό με τον Βίκτορ Βιτόλο και στο 32′, ο Σο έκανε δύο τα τέρματα του «τριφυλλιού». Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο δεύτερο μέρος, με τον Κόστλι να «χτυπά» δύο φορές ισοφαρίζοντας σε 2-2 (58′, 67′). Τελικά, η λύση δόθηκε από τον Βιτόλο, ο οποίος σκόραρε στο 77′, δίνοντας τη νίκη στους «πράσινους» (3-2).

Ο Ισπανός αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις (92′), όπως συνέβη και με τον Νίκο Σπυρόπουλο στο 57ο, που ανέτρεψε εντός περιοχής τον Καλτσά. Για τη Βέροια, τον δρόμο προς τα αποδυτήρια είδαν οι Γεωργιάδης (4′) και Γεωργέας (93′).

Η ενδεκάδα του 2013

Καπίνο, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Βιτόλο, Σο, Καζιγιάμα (64′ Λαγός), Μπαρμπαρούσης (74′ Ντίνας), Σισοκό, Φιγκερόα (88′ Τοτσέ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.