ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με 700 θεατές στο Πήλιο! (pics)

Γέμισε το κλειστό της Πορταριάς, με 700 φίλους του «τριφυλλιού» να παρακολουθούν μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ!

Παναθηναϊκός: Προπόνηση με 700 θεατές στο Πήλιο! (pics)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έστειλε… σήμα και οι οπαδοί του τριφυλλιού ανταποκρίθηκαν με το παραπάνω στο κάλεσμα των πρωταθλητών Ελλάδος!

Πάνω από 700 οπαδοί του Παναθηναϊκού πήραν θέση στο κλειστό της Πορταριάς – Μακρυνίτσας, για να παρακολουθήσουν το τελευταίο κομμάτι της σημερινής προπόνησης της ομάδας.

Οι «πράσινοι» είχαν ενημερώσει για το άνοιγμα των… πυλών του κλειστού, με τον κόσμο να ανταποκρίνεται και να δημιουργεί φανταστική ατμόσφαιρα.

Μπαμ με Μάικ Τζέιμς – Τι γράφει η Equipe
Μπαμ με Μάικ Τζέιμς – Τι γράφει η Equipe 10.865 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.