ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ντένμον: «Σηκώστε το 7ο και τα λέμε την επόμενη σεζόν»! (pic)

Το μήνυμα που έστειλε ο Μάρκους Ντένμον προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ντένμον: «Σηκώστε το 7ο και τα λέμε την επόμενη σεζόν»! (pic)

Ο Μάρκους Ντένμον θα αγωνιστεί φέτος στην Κίνα, αλλά με το τελευταίο του tweet απέδειξε ότι στο πίσω μέρος του μυαλού του είναι ο Παναθηναϊκός!

Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ, με ανάρτησή του στο Twitter, ευχαρίστησε την οικογένειά του, όπως χαρακτήρισε τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, στέλνοντας μάλιστα μήνυμα στους παίκτες του τριφυλλιού!

«Ετοιμάζομαι να ξεκινήσω μία νέα πρόκληση στην Κίνα και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στον Παναθηναϊκό.. Στον οργανισμό και στους οπαδούς που μου έδειξαν μόνο αγάπη. Πηγαίνετε και πάρτε το 7ο. Τα λέμε την επόμενη σεζόν», ανέφερε ο Ντένμον!

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.722 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To tweet του Ντένμον

https://twitter.com/MizzouMonster12/status/1036323450535727104

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...