ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ρεπό και επιστροφή με απουσίες

Ξεκούραση δύο ημερών και επιστροφή στις προπονήσεις από Τρίτη, αλλά με αρκετούς απόντες για το τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Ρεπό και επιστροφή με απουσίες

Ο Παναθηναϊκός «έβγαλε» με επιτυχία το πρόγραμμά του πριν από την πρώτη διακοπή του πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» πήραν δύο νίκες σε Ξάνθη και ΟΑΚΑ (με Λαμία), σβήνοντας την ποινή του -6 που «βάραινε» τα πόδια τους.

Πλέον, άπαντες θα προσανατολιστούν στο να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις τους και γιατί όχι, να διευρύνουν το σερί νικών τους, ώστε να ανέβουν στη βαθμολογία της Super League.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 10.766 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διήμερο ρεπό

Τα δεδομένα αυτά θα μπουν σταδιακά στην «πράσινη» καθημερινότητα, καθώς η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής στο νεοσύστατο Nations League, δίνει στον Παναθηναϊκό τη δυνατότητα για μερικές ανάσες.

Ο Γιώργος Δώνης εκμεταλλεύτηκε το γεγονός της διακοπής και έδωσε διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο με τους δικούς τους και να πάρουν ανάσες εν όψει της απαιτητικής συνέχειας στην Super League.

Επιστροφή με απόντες

Την Τρίτη, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στο Κορωπί για προπονήσεις. Ωστόσο οι παρόντες θα είναι αισθητά λιγότεροι σε σχέση με τον προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ο Παναθηναϊκός θα  εκπροσωπηθεί από αρκετούς διεθνείς.

Ο Κουρμπέλης έχει κληθεί από τον Σκίμπε για τα ματς με την Εσθονία και την Ουγγαρία, ενώ οι Μπουζούκης, Βέργος, Κότσαρης, Στάικος θα ενσωματωθούν στη Νέων, με τον Εμμανουηλίδη να πηγαίνει αντίστοιχα στην αποστολή της Ελπίδων.

Συν τοις άλλοις, ο Δώνης έχει ορισμένα ονόματα στη λίστα των τραυματιών, με τους Δώνη, Οικονόμου αλλά και τους Μουνιέ – Κουλιμπαλί, να μην βρίσκονται ακόμη σε κατάσταση να ακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.