ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Πρωινό γεμάτο… βάρη! (pics)

Βάρη και μπάσκετ περιελάμβανε το πρωινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Πορταριά.

Παναθηναϊκός: Πρωινό γεμάτο... βάρη! (pics)

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στην Πορταριά.

Το πρωί της Δευτέρας, οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ επισκέφθηκαν το γυμναστήριο του ξενοδοχείου όπου διαμένουν (Xenia Palace) για να βγάλουν το ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα που περιείχε ασκήσεις με βάρη.

Έπειτα από τα βάρη ακολούθησε καθαρά… μπασκετική προπόνηση στο κλειστό της Πορταριάς – Μακρυνίτσας, που χθες γέμισε με 700 οπαδούς του τριφυλλιού να παρακολουθούν μέρος του προγράμματος.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 45.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα παραπάνω αποτέλεσαν το… part I του σημερινού προγράμματος, καθώς οι «πράσινοι» θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα, αλλά και αύριο, πριν από το -κεκλεισμένων των θυρών- φιλικό με την ομάδα του Άρη.

Παναθηναϊκός: Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...