ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινο»… αντίο και «ευχαριστώ» στον Ντένμον (pic)

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ για τον Μάρκους Ντένμον.

«Πράσινο»... αντίο και «ευχαριστώ» στον Ντένμον (pic)

Ο Μάρκους Ντένμον πήρε το αεροπλάνο για την Κίνα, όπου θα αποτελέσει το νέο του μπασκετικό… σπίτι, με την «πράσινη» ΚΑΕ να τον αποχαιρετά μέσω social media.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί τον Μάρκους Ντένμον για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του!», ανέφερε το ποστάρισμα της πράσινης ΚΑΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή, ο Ντένμον είχε αποχαιρετίσει τους «πράσινους», ζητώντας μέσω «τιτιβίσματος» το έβδομο ευρωπαϊκό από τους πρώην συμπαίκτες του.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανάρτηση της ΚΑΕ για τον Ντένμον

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.