ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Άρης: Με δύο απώλειες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χωρίς δύο καλαθοσφαιριστές του στην Πορταριά ο Άρης για το αυριανό φιλικό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Άρης: Με δύο απώλειες κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άρης θα ταξιδέψει αύριο στην Πορταριά για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε φιλικό προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θα ταξιδέψει χωρίς τους Γκάρι ΜακΓκι και Δημήτρη Βεργίνη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Κουρτίδης και Βουλγαρόπουλος, όπως ενημέρωσαν οι «κίτρινοι».

Ο Άρης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη για το Πήλιο το πρωί της Τρίτης και θα επιστρέψει την επομένη στη βάση του, καθώς θα διανυκτερεύσει στην Πορταριά.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.257 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...