Ο Άαρον Ολανάρε είναι ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ φορ. Οι «πράσινοι» παλεύουν την αξιόλογη, μα δύσκολη περίπτωση του 24χρονου Νιγηριανού επιθετικού, τον οποίον έχουν ξεχωρίσει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ολανάρε έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έχοντας περάσει και από την Άμκαρ την περασμένη σεζόν, ως δανεικός. Στο «τριφύλλι» παλεύουν για την περίπτωση Ολανάρε, έχοντας ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να λογίζεται για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να «πιέσει» τον ατζέντη του, με τον Ολανάρε να εμφανίζεται μεν θετικός στην προοπτική του να αγωνιστεί στην Ελλάδα για τους «πράσινους». Ωστόσο, σε πρώτη φάση, έχει διαπιστωθεί διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Ο Ολανάρε επιθυμεί να αλλάξει… παραστάσεις, φεύγοντας από τη Ρωσία και πλην του Παναθηναϊκού, υπάρχει ακόμη ένας σύλλογος από τα Βαλκάνια που «βολιδοσκοπεί» την περίπτωσή του, έχοντας καταθέσει πρόταση. Ο Νιγηριανός φέρεται να προτιμάει την προοπτική της Ελλάδας, αλλά με τους… δικούς του όρους.

Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, με τον Παναθηναϊκό να «παλεύει» την δύσκολη περίπτωση του Ολανάρε, έχοντας τον Φεντερίκο Μακέντα… stand by.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου