ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Βόλεϊ: Πρώτη συγκέντρωση για το τριφύλλι!

Πιάνει δουλειά από σήμερα η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, μετά την πρώτη συγκέντρωση στην Κυψέλη.

Βόλεϊ: Πρώτη συγκέντρωση για το τριφύλλι!

Το «πράσινο» τμήμα βόλεϊ ανδρών πραγματοποίησε την πρώτη συγκέντρωσή του για τη νέα σεζόν στην Κυψέλη. Το «τριφύλλι» αφήνει πίσω του μια δύσκολη χρονιά και πλέον, υπό νέες συνθήκες, θα προσπαθήσει να κάνει βήματα προς υψηλές κατευθύνσεις.

Στην πρώτη του βόλεϊ έδωσε το «παρών» ο Αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέφανος Αυγουλέας, ο οποίος τόνισε τα εξής: «Εκ μέρους του προέδρου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου σας καλωσορίζω στον Παναθηναϊκό και σας εύχομαι καλή αρχή και καλή δύναμη. Ο Παναθηναϊκός πρέπει σταδιακά να επανέλθει εκεί που ήταν, και εκεί που πρέπει να βρίσκεται. Στόχος μας είναι να κάνουμε ξανά τον Παναθηναϊκό σύλλογο μεγάλο.

«Ο Παναθηναϊκός δεν άξιζε αυτά που έζησε τα τελευταία χρόνια. Στόχος μας για φέτος είναι η 4άδα. Ούτως ή άλλως οι κινήσεις που κάνουμε είναι προς αυτήν την κατεύθυνση, φαίνεται και από το τεχνικό τιμ, ενώ επέστρεψε και η ιστορία του συλλόγου στο τμήμα, ο τιμ μάνατζερ, Ρούλης Αγραπιδάκης».

LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
LIVE STREAMING: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1.543 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από πλευράς παικτών, στην Κυψέλη βρέθηκαν οι Σωτήρης Πανταλέων, Χρίστος Μπέλλος, Άξελ Γιάκομπσεν, Παναγιώτης Πελεκούδας, Δημήτρης Ζήσης, Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Αλέξανδρος Ράπτης, Μάρκος Γαλιώτος, Δημήτρης Παλαιολόγος, Γεώργιος Φύτρος και Γιώργος Πεντίδης.

Μοναδική απουσία αυτή του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.