ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Η προθεσμία για τη μεταγραφή ελεύθερου φορ

Πόσες μέρες έχει ακόμη μπροστά του ο Παναθηναϊκός για να τελειώσει την υπόθεση του σέντερ φορ.

Παναθηναϊκός: Η προθεσμία για τη μεταγραφή ελεύθερου φορ

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει κλείσει ακόμη τη μοναδική μεταγραφή που δικαιούται, εκτός περιορισμών.

Οι «πράσινοι» αναζητούν εδώ και καιρό τον εκλεκτό φορ από το εξωτερικό και έχουν προσανατολιστεί στην αγορά των ελεύθερων παικτών, καθώς έχει παρέλθει η σχετική προθεσμία για τις μετακινήσεις από άλλους συλλόγους.

Στο «τριφύλλι» εξετάζουν ορισμένες περιπτώσεις, όπως αυτή του Άαρον Ολανάρε, αλλά και του Φεντερίκο Μακέντα που… περιμένει στο… ακουστικό του. Βάσει κανονισμών, ο Παναθηναϊκός έχει περιθώριο να κλείσει μεταγραφή ελεύθερου ποδοσφαιριστή έως τις 14 Σεπτεμβρίου, όπως επιβεβαίωσε η ΕΠΟ μέσω ανακοίνωσής της.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.411 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ για τις μεταγραφές ελεύθερων παικτών

«Η μετεγγραφική περίοδος για τους άνεργους πρώην επαγγελματίες ποδοσφαιριστές (ΑΡΘΡΟ 6 ΠΑΡ.1-FIFA REGULATIONS ON THE STATUS AND TRANSFERS) θα διαρκέσει έως τις 14.09.2018, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 08/29.03.2018 απόφαση της Ε.Ε.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.