ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Έτσι κατέληξε σε Μακέντα, αύριο η παρουσίαση

Πως οι «πράσινοι» κατέληξαν στην επιλογή του Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος αύριο παρουσιάζεται στο Κορωπί.

Παναθηναϊκός: Έτσι κατέληξε σε Μακέντα, αύριο η παρουσίαση

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στον Φεντερίκο Μακέντα τον «εκλεκτό» για τη μία μεταγραφή ξένου ποδοσφαιριστή που είχε δικαίωμα να κάνει.

Αύριο η παρουσίαση Μακέντα

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν το βράδυ της Δευτέρας τον 27χρονο Ιταλό ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα παρουσιαστεί το μεσημέρι της Τρίτης στο Κορωπί (12:00), ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου.

Ο Παναθηναϊκός είχε ξεχωρίσει την περίπτωση του Μακέντα, ωστόσο εξέταζε κι άλλες επιλογές, κυρίως όσο βρισκόταν σε εξέλιξη η μεταγραφική περίοδος για τους ποδοσφαιριστές που είχαν ομάδα.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πως «έκλεισε» το deal

Παναθηναϊκός και Μακέντα βρίσκονταν σε «ανοιχτή γραμμή» από τις αρχές Αυγούστου, με τον Ιταλό να βρίσκεται εντός των τριών βασικών επιλογών στη λίστα Νταμπίζα-Δώνη για τον ξένο σέντερ φορ.

Η υπόθεση Μακέντα δρομολογήθηκε ουσιαστικά από τη στιγμή που εξέπνευσε η μεταγραφική περίοδος, την 31η Αυγούστου.

Με το που έκλεισε η μεταγραφική περίοδος και ο Παναθηναϊκός έχασε τη δυνατότητα απόκτησης μη ελεύθερου παίκτη, στάλθηκε… σήμα στον Ιταλό φορ.

Ο Μακέντα ήρθε στην Ελλάδα πριν από τρεις ημέρες, πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με το τριφύλλι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.