ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Πόλο: Πρώτη συγκέντρωση, στόχος η άνοδος

Η ομάδα Πόλο του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε την πρώτη της συγκέντρωση εν όψει της νέας σεζόν.

Πόλο: Πρώτη συγκέντρωση, στόχος η άνοδος

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα χρονιά πραγματοποίησε η ανδρική ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού στο κολυμβητήριο στο Γουδή, παρουσία του αντιπροέδρου του Συλλόγου Στέφανου Αυγουλέα.

Ο τιμ μάνατζερ του Συλλόγου Δημήτρης Σελετόπουλος είπε τα εξής:

«Φέτος η χρονιά θα είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Η ανδρική ομάδα πρέπει να ανέβει στην Α1 κατηγορία. Το ρόστερ είναι τέτοιο και πρέπει να τα καταφέρουμε. Οι έφηβοι είναι μια ομάδα για 4άδα, με στόχο ακόμη και ένα μετάλλιο, ενώ Παίδες και μίνι παίδες θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα».

Παρόντες στην πρώτη συγκέντρωση ήταν οι:

Νίκος Αθανασίου, Γιάννης Πανταζόπουλος, Παναγιώτης Μπερτόλης, Νικήτας Παρασκευόπουλος, Γιάννης Γκαράνης, Στάθης Χατζηστεφάνου, Βασίλης Δαβίλας, Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Κουλιεράκης, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Αλέξανδρος Παπαδημητρίου και Αχιλλέας Τσιργής.

Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου!
Παναθηναϊκός: Το «πράσινο» πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου! 432 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ