ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης (vid + pics)

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Η βράβευση του 1ου σκόρερ της Super League Κ20 της σεζόν 2017-18 είναι γεγονός!

Παναθηναϊκός: Βραβεύτηκε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης (vid + pics)

Δημήτρης Εμμανουηλίδης: Η βράβευση του 1ου σκόρερ της Super League Κ20 της σεζόν 2017-18 είναι γεγονός! Για πρώτη φορά ιστοσελίδα βραβεύει ποδοσφαιριστή ακαδημιών για την ανάδειξη του πρώτου σκόρερ, κάτι το οποίο θα γίνει θεσμός από το newsacademies.gr ξεκινώντας με τον Δημήτρη Εμμανουηλίδη, ο οποίος τη σεζόν 2017-18 σημείωσε 19 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Ο 18χρονος επιθετικός της πρώτης ομάδας, πλέον, του Παναθηναϊκού αναδείχθηκε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Super League K20 και παρέλαβε το βραβείο του από το newsacademies.gr.

Μίλησε για το προσωπικό του επίτευγμα, την χρονιά που έζησε με τους Νέους του Παναθηναϊκού, αλλά και για τις φιλοδοξίες του ως μέλος της πρώτης ομάδας των «πρασίνων», σκοράροντας μάλιστα και το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα της Super League στην αναμέτρηση του προηγούμενου Σαββάτου του Παναθηναϊκού με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ!

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο της προπόνησης της εθνικής Νέων, της οποίας είναι μέλος ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, με τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Γιάννη Γκούμα, να δίνει το βραβείο στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη και να μιλάει για τον νεαρό παίκτη…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.