ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: 5.000 διαρκείας και… συνεχίζει!

«Έσπασε» το «φράγμα» των 5.000 εισιτηρίων διαρκείας, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ να αισιοδοξούν για τη συνέχεια.

Παναθηναϊκός: 5.000 διαρκείας και... συνεχίζει!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται στην Πορταριά του Πηλίου, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν.

Την ίδια περίοδο, οι φίλοι της ομάδας συνεχίζουν να κλείνουν θέση για το ΟΑΚΑ με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Ήδη, οι διατεθειμένες κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2018/19 ξεπέρασαν τις 5.000 (5.042 για την ακρίβεια) και σε πρώτη φάση, φαίνεται θέμα χρόνου να «σπάσει» το περσινό ρεκόρ.

Οι οπαδοί του τριφυλλιού, έχοντας επιστρέψει στη βάση τους έπειτα από τις διακοπές του Αυγούστου, συνεχίζουν να προμηθεύονται τα νέα εισιτήρια διαρκείας και στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θεωρούν ότι είναι θέμα ημερών να ξεπεραστεί ο περσινός αριθμός των 7.500 καρτών.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 46.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά, ο μεγάλος στόχος και η πεποίθηση όλων είναι να καταρριφθεί ένα τεράστιο ρεκόρ, αυτό των 10.000 καρτών. Κάτι που μπορεί κάλλιστα να συμβεί, καθώς πρόκειται για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια στηρίζει και με το παραπάνω τον «εξάστερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.