ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Μένουν οι υπογραφές – Ψάχνει πρόεδρο ο Παϊρότζ

Μόνο οι υπογραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί το deal για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σε αναζήτηση προέδρου ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ.

Παναθηναϊκός: Μένουν οι υπογραφές - Ψάχνει πρόεδρο ο Παϊρότζ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ένα βήμα πριν από την αλλαγή σελίδας, όσον αφορά τα διοικητικά.

Οι Γιάννης Αλαφούζος και Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ έχουν έρθει σε συμφωνία, διευθετώντας και τις τελευταίες λεπτομέρειες και πλέον, το μόνο που απομένει για την ολοκλήρωση του deal είναι υπογραφές στο ιδιωτικό συμφωνητικό, ώστε να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Η επόμενη ημέρα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Από τη στιγμή που η υπόθεση για την αλλαγή διοίκησης είναι διαδικαστική, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στην ΑΜΚ.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.754 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η συμφωνία Παϊρότζ – Αλαφούζου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός περιλαμβάνει κάλυψη της ΑΜΚ που ανοίγει στις 21 Σεπτεμβρίου από τον Ταϊλανδό, με το ποσό των 10 εκατ. ευρώ, αλλά και την τοποθέτηση ίδιου ποσού ένα τρίμηνο αργότερα, για να καλυφθούν οι ανάγκες της ομάδας, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Βέβαια υπάρχει και η δέσμευση από πλευράς Αλαφούζου για κάλυψη ποσού ώστε να διευθετηθούν και τα χρέη από μεριάς του, με τον mr ΣΚΑΪ να διατηρεί ποσοστό μετοχών που θα μειώνεται εν καιρώ.

Σε αναζήτηση πρόεδρου της ΠΑΕ

Παράλληλα, ο Παϊρότζ Πιενγκμπονσάντ έχει αναλάβει την υπόθεση εύρεσης νέου προέδρου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Ταϊλανδός επιθυμεί ένα σεβαστό και «άφθαρτο» πρόσωπο για το πόστο, την ώρα που υπάρχουν πληροφορίες για το γεγονός πως ο Παϊρότζ έχει ήδη βρει τον «εκλεκτό», ο οποίος είναι επιχειρηματίας και Παναθηναϊκός.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...