ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Πέντε αναχωρήσεις για Αθήνα

Πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έφυγαν από την Πορταριά για το «γαλανόλευκο» καθήκον.

Παναθηναϊκός: Πέντε αναχωρήσεις για Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε τον Άρη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στην Πορταριά και μετά το ματς, ο Τσάβι Πασκουάλ αποχαιρέτισε πέντε παίκτες του.

Η πεντάδα των Νικ Καλάθη, Θανάση Αντετοκούνμπο, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνου Μήτογλου και Γιώργου Παπαγιάννη έφυγαν από το Πήλιο και μετέβησαν στην Αθήνα ελέω… Εθνικής Ομάδας.

Οι πέντε παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ βρίσκονται στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τα «παράθυρα» των προκριματικών του Μουντομπάσκετ και θα ενσωματωθούν άμεσα στις προπονήσεις και τη διάθεση του Σκουρτόπουλου.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα, Τετάρτη (5/9) έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή media day για τις επικείμενες υποχρεώσεις της Εθνικής μας Ομάδας μπάσκετ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.