ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Euroleague: «Νίκησε ξανά ο Παναθηναϊκός»

Η αναφορά της Euroleague για τα χθεσινά φιλικά και το Παναθηναϊκός - Άρης.

Euroleague: «Νίκησε ξανά ο Παναθηναϊκός»

Η Euroleague παρακολουθεί… στενά την πρόοδο των 16 ομάδων που συμμετέχουν στη διοργάνωση. Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης υπάρχουν ημερήσια reports με τα αποτελέσματα της ημέρας στα φιλικά των ομάδων, όπως έγινε και χθες.

Στο τελευταίο match report, η Euroleague αναφέρεται κυρίως στον Παναθηναϊκό και την Εφές, που επικράτησαν των αντιπάλων τους στα φιλικά ματς της 4ης Σεπτεμβρίου.

«Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ νίκησε και στο δεύτερο φιλικό ματς, επικρατώντας του συμπατριώτη Άρη με 84-60. Οι πράσινοι «άνοιξαν» από νωρίς τη διαφορά και έφτασαν μέχρι το 60-36 στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ήταν ο πρώτος σκόρερ με 13 πόντους, ο Λοτζέσκι σημείωσε 12, ο Γκιστ συνέβαλε με 11 και ο Καλάθης έβαλε 10…», ανέφερε σχετικά η Euroleague.

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.538 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στα υπόλοιπα φιλικά της Τρίτης, η Εφές νίκησε με 82-62 τη Μπρέσια, ενώ η Μπουντούτσνοστ επιβλήθηκε της Μέγκα Μπέμαξ με 99-95.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.