ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο στη Λάρισα

Δεν θα πάρει εισιτήρια για το AEL FC Arena η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο στη Λάρισα

Ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να πάρει εισιτήρια από τη διοίκηση της ΑΕΛ για την αναμέτρηση της 16ης Σεπτέμβρη στο AEL FC Arena.

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, οι «βυσσινί» δεν θα χορηγήσουν στο τριφύλλι εισιτήρια για την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών τους στο θεσσαλικό γήπεδο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την «Πράσινη», στη Λάρισα δεν αναμένεται να ανοίξει θύρα για να φιλοξενήσει τους «πράσινους», όπως συνέβη στο προηγούμενο εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού, στην Ξάνθη.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.578 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.