ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Έφυγαν» 2.000 διαρκείας, ανοίγουν κι άλλα εκδοτήρια

Η κίνηση διάθεσης των καρτών διαρκείας αλλά και η απόφαση για έξτρα σημεία πώλησης εισιτηρίων.

«Έφυγαν» 2.000 διαρκείας, ανοίγουν κι άλλα εκδοτήρια

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί πάνω από 2.000 εισιτήρια διαρκείας στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.

Το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας του Δώνη στο πρωτάθλημα και η ανάδειξη νεαρών πρωταγωνιστών έχουν κινητοποιήσει τους οπαδούς, οι οποίοι συνεχίζουν να προμηθεύονται τις νέες κάρτες διαρκείας.

Ο αριθμός των διατεθειμένων καρτών αναμένεται να αυξηθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η ομάδα του Δώνη και η προσπάθεια που γίνεται έχουν συγκινήσει αρκετούς.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 17.954 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συν επτά εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ

Στο παιχνίδι με τη Λαμία επικράτησε ένας μικρός… πανικός έξω από το ΟΑΚΑ, καθώς αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στα εκδοτήρια για να προμηθευτεί εισιτήριο για το ματς.

Παρά το γεγονός πως στο ΟΑΚΑ λειτουργούσαν 14 εκδοτήρια κατά τη διάρκεια του Σαββάτου, δεν μπόρεσαν να καλύψουν τη ζήτηση, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να εξυπηρετηθούν άπαντες.

Για τον λόγο αυτόν, σύμφωνα με την «Πράσινη», η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχεδιάζει να «ενεργοποιήσει» άλλα επτά σημεία στα πέριξ του ΟΑΚΑ στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας, κόντρα στον Λεβαδειακό, ανεβάζοντας τον αριθμό των σημείων στα 21, προκειμένου να υπάρξει έγκαιρη εξυπηρέτηση του κοινού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.