Ποδόσφαιρο

Zέκα: «Στην Ελλάδα μόνο για τον Παναθηναϊκό»

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα μελλοντικά σχέδιά του, τα οποία περιλαμβάνουν μονάχα... τον Παναθηναϊκό.

Ο Κάρλος Ζέκα πέρασε έξι γεμάτα χρόνια στην Ελλάδα ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού. Ο Πορτογάλος έγινε βασικός και αναντικατάστατος, φόρεσε το περιβραχιόνιο και πολιτογραφήθηκε Έλληνας, κερδίζοντας μια θέση στην ενδεκάδα της Εθνικής Ομάδας.

Ο Ζέκα έχει στην καρδιά του τον Παναθηναϊκό και δεν παύει να παρακολουθεί λεπτομερώς το τι συμβαίνει στην αγαπημένη του ομάδα, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις του στα social media. Για τον λόγο αυτόν, στα μελλοντικά σχέδιά του, η πιθανότητα επιστροφής του στην Ελλάδα θα συνδυαζόταν μονάχα με το τριφύλλι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζέκα στον Arena FM:

Για το αν θα επέστρεφε στην Ελλάδα: «Εγώ το σκέφτομαι και θέλω να τελειώσει το συμβόλαιό μου – που είναι τέσσερα χρόνια – και όταν τελειώσει, σκέφτομαι να γυρίσω στην Ελλάδα, γιατί μου αρέσει η χώρα και πάντα το έχω στο μυαλό μου να γυρίσω».

Για το αν θα γυρνούσε για τον Παναθηναϊκό: «Εγώ έχω παίξει έξι χρόνια στον Παναθηναϊκό και είμαι οπαδός του. Γι’ αυτό δεν μπορώ να μιλήσω με άλλη ομάδα, δεν είχα ποτέ πρόταση, οπότε ανοίγω τις πόρτες μόνο για τον Παναθηναϊκό, γιατί έχω περάσει πολύ καλά. Βέβαια, δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον».

Exit mobile version