ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Αγιασμός στην πυγμαχία

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική σεζόν για το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου με τον αγιασμό της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Αγιασμός στην πυγμαχία

Ξεκίνησε και επίσημα η νέα αγωνιστική σεζόν για το τμήμα πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου με τον αγιασμό της ομάδας.

Οι «πράσινοι» συγκεντρώθηκαν στο ιστορικό προπονητήριο της Θύρας 5 και είχαν την πρώτη επίσημη συγκέντρωση της νέας χρονιάς.

Παρόντες ήταν οι  άλλοτε πυγμάχοι του Συλλόγου Χαράλαμπος  Σβινέλης, Βαγγέλης Οικονομάκος και Γιώργος Ψαρόπουλος .

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.714 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ακόμα στον αγιασμό ήταν και ο γιατρός της ΑΙΒΑ και του Παναθηναϊκού Γιάννης Φιλιππάτος που δήλωσε περήφανος που ανήκει στον Σύλλογο  καθώς  και ο άλλοτε παλαιστής αλλά και διοικητικός παράγοντας του Συλλόγου, Θεόδωρος Συνοδινός.

Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αϊδινιώτης επισήμανε «Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος για φέτος  να πάρουμε και πάλι το πρωτάθλημα.  Εύχομαι υγεία σε όλους και εύχομαι να κατακτήσουμε και ένα διεθνές μετάλλιο. Έχουμε μια καλή διοίκηση και όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.