ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Καλάθης: «Αγαπώ την Εθνική»

Αυτά είπε ο Νικ Καλάθης!

Καλάθης: «Αγαπώ την Εθνική»

Αναλυτικά όσα είπε ο Καλάθης στην «Livesport»:

«Μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ. Την αγαπάω την Εθνική. Όποτε παρουσιάζεται η ευκαιρία θέλω να είμαι εδώ και να παίζω για την Εθνική μας. Είναι μια μεγάλη τιμή για κάθε παίκτη».

Συνεχίζοντας επί του θέματος, ο Καλάθης τόνισε: «Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και περηφάνια. Έρχομαι κάθε καλοκαίρι για δέκα σερί χρόνια, μου αρέσει πραγματικά να βρίσκομαι εδώ. Είναι τιμή μου να εκπροσωπώ την Ελλάδα και στο τέλος της ημέρας θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.