ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Αυτά είναι τα τρία νέα iPhone που φέρνει η Apple -Χωρίς δαχτυλικό αποτύπωμα και πιο φθηνά

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού με τους φαν της η Apple ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να αποκαλύψει τα νέα iPhones

Πιστή στο καθιερωμένο της ραντεβού με τους φαν της η Apple ετοιμάζεται την επόμενη εβδομάδα να αποκαλύψει τα νέα iPhones.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Apple θα παρουσιάσει τρία μοντέλα κινητών:

  • Το iPhone 9 με οθόνη 6,1 ιντσών (το προηγούμενο, iPhone 8 έχει οθόνη 4,7 ιντσών και το iPhone Plus οθόνη 5,5 ιντσών)
  • Το iPhone XS με οθόνη 5,8 ιντσών (το προηγούμενο iPhone X έχει οθόνη 5,8 ιντσών).
  • Το iPhone XS Max με οθόνη 6,5 ιντσών.

Τα συμπεράσματα είναι τα εξής:

  • Καταρχάς η Apple δίνει βάρος στις Χ εκδόσεις
  • Σταματά την έκδοση μικρών κινητών και καταργεί το επίθετο Plus στις εκδόσεις της καθιερωμένης σειράς κινητών. Βγάζει ένα iPhone 9 με οθόνη μεγαλύτερη από αυτή που είχε το τελευταίο plus κινητό, δηλαδή το iPhone 8 Plus.
  • Προχωρά στην έκδοση ενός κινητού-γίγα, στα όρια του τάμπλετ στις Χ εκδόσεις. Το iPhone XS Max με οθόνη 6,5 ιντσών, τη μεγαλύτερη που είχε ποτέ iPhone κινητό.

Ολες αυτές είναι πληροφορίες που η ίδια η Apple δεν έχει φυσικά επιβεβαιώσει ακόμη, ωστόσο κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο σε site που γράφουν αποκλειστικά για τα κινητά του αμερικανικού κολοσσού.

Τα τρία μοντέλα iPhone αναμένεται να παρουσιαστούν στο αμφιθέατρο της Apple στις 12 Σεπτεμβρίου και θα βρίσκονται στα ράφια της αγοράς στις 21 Σεπτεμβρίου. Οι παραγγελίες αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 14 του μήνα.

Και τα τρία κινητά θα θυμίζουν κατά πολύ το iPhone X στη σχεδίαση. Η οθόνη θα είναι από άκρη σε άκρη, ενώ το home button φαίνεται ότι περνά στην ιστορία για τα κινητά της Apple. Μαζί και το δαχτυλικό αποτύπωμα. Η αναγνώριση για το ξεκλείδωμα και στα τρία νέα μοντέλα θα γίνεται με το Face ID, σκανάροντας το πρόσωπο του κατόχου δηλαδή.

Ανατροπή, όμως υπάρχει και στις τιμές, αφού σύμφωνα με τις διαρροές θα είναι πιο φθηνά από την προηγούμενη φουρνιά iphones.

Οι τιμές θα ξεκινούν από 660 μέχρι 770 ευρώ για το φθηνότερο μοντέλο, το iPhone 9 προφανώς και θα φθάνει μέχρι τα 1.100 με 1.150 για το ακριβότερο, το iPhone XS Max, λογικά.

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει ακόμη ένα καινούριο iPad Pro, ένα φθηνότερο MacBook, το Apple Watch 4, και πιθανότατα κάποια νέα AirPods.

Πηγή: iefimerida.gr

HIGHLIGHTS

close