ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίγκθορσον: “Δεν είχα πρόταση από τον Παναθηναϊκό”

Ο Κολμπέιν Σίγκθορσον σε δηλώσεις του υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός δεν του έκανε ποτέ πρόταση, διαψεύδοντας τις δηλώσεις του πρόεδρου της Ναντ.

Σίγκθορσον:

Ο πρόεδρος της Ναντ, Βάλντεμαρ Κίτα, με δηλώσεις του την Τετάρτη υποστήριξε πως ο Ισλανδός ποδοσφαιριστής απέρριψε πρόταση του τριφυλλιού ζητώντας περισσότερα χρήματα. Ο ίδιος ο Σίγκθορσον, πάντως, διέψευσε κάτι τέτοιο, καθώς τόνισε ότι δεν είχε ποτέ πρόταση από τους πράσινους.

«Η πραγματικότητα είναι πως ποτέ δεν έκανε για μένα πρόταση ο Παναθηναϊκός παρά το γεγονός πως έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για μένα. Δεν ήταν το βασικό μου θέμα τα χρήματα αλλά το να παίξω και πάλι και να αποδείξω πως ‘’ζω’’. Πάντα προσπαθώ να αξιολογήσω τα δεδομένα που έχω και από ποδοσφαιρική άποψη και όχι μόνο με βάση τα χρήματα. Αυτό που μετράει περισσότερο για μένα αυτή την στιγμή είναι να μπω στο γήπεδο και να παίξω ποδόσφαιρο», τόνισε.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.